We care, do you care too?


Waarom hebben wij stichting Islam Is Mooi opgericht?

Stichting Islam Is Mooi is een non-profit organisatie met als doel het onderhouden en verblijden van weeskinderen, zieken, bejaarden, gehandicapten, vluchtelingen, armen, mensen in nood, het verstrekken van (Ramadan) voedselpakketten, verblijdpakketten, het sturen van mensen op Hadj & ‘Oemrah, het toveren van een glimlach op de gezichten van de bezorgden en natuurlijk het verstrekken van islamitische boeken en het verspreiden van islamitische kennis (doorlopende liefdadigheid). Een glimlach schenken aan mensen is ons ultieme doel. Help jij ook mee?

Wat hebben wij geleerd van de projecten?
Wij zijn in contact gekomen met vele mensen. Het is werkelijk onbeschrijfelijk wat voor effect het helpen van een persoon op iemand heeft. De blije gezichten van jong en oud, daar doen we het voor. Toen we in diverse bejaardenhuizen waren en in gesprek waren met de lieve bejaarden, zagen we hoe dankbaar ze waren dat iemand de moeite neemt om ze te bezoeken. Of toen we diverse weeshuizen bezochten en vele activiteiten hielden, zagen we hoe dankbaar de weeskindjes waren dat mensen hen niet zijn vergeten. Daarom raden wij onze achterban aan: vergeet de kwetsbare mensen niet.

Teamwork
Wij geloven in teamwork en dat iedereen een bijdrage kan leveren aan de mooie boodschap van de Islam. Stichting Islam Is Mooi bestaat uit diverse vrijwilligers die samenwerken om deze prachtige projecten uit te werken. Elke vrijwilliger doet datgene waar hij of zij goed in is. Meld jij je ook aan als vrijwilliger?

Doorlopende liefdadigheid
Wij verstrekken veel kennis via diverse kanalen. Als jij de oorzaak bent dat iemand iets leert, dan krijg jij de beloning van elke daad als gevolg van deze kennis. De Profeet Mohammed ﷺ zei: “Wanneer de mens sterft, stoppen al zijn daden, behalve drie: een doorlopende liefdadigheid, kennis waar men profijt van heeft en een oprecht kind dat smeekbeden voor hem verricht.” Sahieh Moeslim, 1631

Onze motivatie
‘Gezichten (van de mensen van het Paradijs) zullen op die Dag stralen. Lachend, verheugd.’ Koran 80:38-39

Word vandaag nog donateur!
Met 5 euro (of meer) p/m kun jij Stichting Islam Is Mooi helpen
Kijk snel op: www.stichtingislamismooi.nl/helpmee

Doneer nu via iDEAL of Bancontact: www.stichtingislamismooi.nl/doneren

Team Stichting Islam Is Mooi