Even terugspoelen

Rewind. Bzzzzz. Een paar weken terug in de tijd.

Vrijdag 9 februari.
Nee, nog iets meer terugspoelen. Bzzzzz. ⬅

Dinsdag 6 februari.
Alle reacties werden gecontroleerd. De stappen waren vrij makkelijk, maar lastig te controleren.
Zijn er 10 mensen getagged?
Is de status openbaar gedeeld?
Voldoet degene aan de voorwaarde?
Mahram aanwezig?
Check! ✅
Sommige stappen werden over het hoofd gezien. ❌ Tip: je wint niet zomaar een reis. Je wint een reis naar Mekka & Medina.  Laat zien dat je graag wilt winnen door o.a. alle stappen te volgen. Dat maakt het voor ons zoveel makkelijker om te controleren hihi.

De winnaar is bekendgemaakt. Vooruit, ook nog een troostprijs  🕋🛫

We spoelen weer verder. Bzzzz. ➡

Op de gezegende vrijdag – 9 februari – mochten wij Abdelkader verblijden met een ‘Oemrah reis. Hij is de 68-jarige vader van Ikrame. Zij deed mee aan de Facebook winactie. Een simpele reactie. Een aantal tags. Een keertje openbaar delen en voila! Ineens was ze de winnares van een reis naar Mekka en Medina voor haar vader alhamdoe lillaah. 🕋 Wat een mooie gunst.

Abdelkader was heel blij met zijn gewonnen cadeau. Zijn partner besloot om met hem mee te gaan. Dit is natuurlijk een kans die ze niet kon missen. De vreugde was van hun gezichten af te lezen Allaahoemma baarik. Ze waren ook al bekend met de projecten van Stichting Islam Is Mooi, omdat de dochter een donateur is. Wat leuk om te zien dat zij dan door Allah is uitgekozen als terechte winnares. 🎉

Mekka

Fatima had ook deelgenomen aan de winactie. Als troostprijs (lees: hele mooie troostprijs) had zij 50% korting gewonnen op een ‘Oemrah reis voor haar 52 jarige broer Ahmed.
Helaas door gebrek aan tijd (en afstand) was het voor ons geen optie om de tweede winnaar op tijd te bezoeken. We hebben het pakketje voor deze Amsterdammer ingepakt en deze per post verstuurd. We gaven Post NL de mogelijkheid om het pakketje vreugde te bezorgen bij Ahmed. 💌 Al wist de bezorger dan wel niet wat voor moois er in het pakketje verscholen zat. 💎💎💎If only he knew..

Ahmed, Abdelkader en zijn partner zijn nu in Mekka & Medina intens aan het genieten van hun reis gevuld met taqwa, rust, liefde voor Allah en onze prachtige religie. 🌟Ze komen in shaa Allaah 4 maart weer terug naar Nederland. Wij wensen hen allemaal een gezegende reis en een veilige terugkomst toe. Moge Allah deze wens om Mekka & Medina te bezoeken voor ons allemaal verwezenlijken. Moge Allah de Hajj & ‘Oemrah toegankelijk maken voor iedereen. Moge Allah onze harten vullen met liefde voor Hem en moge Hij ons leiden naar Zijn Ware Pad.

Mekka

Moge Allah Celebrity Hajj zegenen met hun prachtige handel en goede begeleiding en hulp. Dank voor de goede service.

Veel liefs,
Khadija & Fatimaezohra
www.StichtingIslamIsMooi.nl

Sidenote:

Het is begin maart. Guess what time it is?!

Het is tijd voor een nieuwe winactie! 🎉🕋

Deze wordt in een losse status op facebook geplaatst.

'Oemrah winactie