Nasreddine is ons gehandicapt broedertje uit Meknes. Hij is 4 jaartjes oud en hij woont samen met zijn ouders in Meknes. Hij leeft constant in pijn. Hij kan niet praten en hij kan ook niet lopen. Wij hebben verschillende medische onderzoeken in Marokko en Frankrijk voor Nasreddine uit laten voeren. Hij lijdt aan een heftige vorm van epilepsie.

Ons broedertje wordt 24/7 in de gaten gehouden door zijn moeder. Zijn vader is timmerman, maar hij kan vaak geen werk vinden om de dure medicijnen voor zowel Nasreddine als de moeder te bekostigen. Daardoor bezitten zij zelfs niet de meest essentiële huisartikelen, zoals een koelkast, bed, enz.

De moeder slikt ook medicijnen. De zorg voor haar zoontje maakt het haar heel lastig. Als ze naar buiten wil, moet ze haar zoontje op haar rug tillen (ze wonen op de 4e verdieping hoog en de flat heeft uiteraard geen lift). Ze slaapt niet goed, omdat bij één simpele beweging haar zoontje een intense pijn kan hebben. Dit is dan ook te horen aan hem.

Door de gunst van Allah en daarna jullie hulp hebben wij een koelkast en een bed gekocht voor Nasreddine en zijn ouders. Ook hebben wij voedselwaren voor hen gekocht waar zij een periode mee vooruit kunnen. Daarnaast hebben wij luiers gekocht voor Nasreddine waar zij genoeg aan hebben. Bovendien hebben wij de ouders van Nasreddine verblijd met leuke cadeautjes om hun zorgen en lasten voor hen te verzachten.

Steun ons om de zwakken en behoeftigen bij te staan, want zij zijn de mensen van het Paradijs. Jullie hulp aan hen zal er voor zorgen dat jullie ook tot de mensen van het Paradijs zullen behoren!