Help jij ons mee om boeken te verspreiden? Samen staan we sterk..

Beste broeder en zuster, samen hebben wij veel boeken verspreid, inmiddels al honderden boeken al hamdoe lil laah. Door jullie liefdadigheid hebben wij dit kunnen doen. Zoveel mooie reacties van onze broeders en zusters die al deze mooie boeken hebben ontvangen.

Als jij de oorzaak bent dat iemand iets leert, dan krijg jij de beloning van elke daad als gevolg van deze kennis. Stel je voor: je krijgt de beloning van zijn daden, de daden van zijn nakomelingen tot aan de Dag der Opstanding, de daden van iedereen die van hem leert, enz. terwijl jij languit achterover zit! Allahoe akbar : )

Help jij mee en wil jij ook een doorlopende liefdadigheid? Investeer dan nu in JOUW hiernamaals.

‘Zeker, degenen die geloven en goede daden verrichten: diegenen zijn de beste der schepping. Hun beloning bij hun Heer is de Tuinen van ‘Adn (het Paradijs) waaronder rivieren stromen. Zij zullen daarin eeuwig en voor altijd verblijven.’ [Koran (Soerat al Bayyinah) 98:7-8]

De Profeet Mohammed (moge Allah hem prijzen en beschermen) zei: ‘Wanneer de mens sterft, stoppen al zijn daden behalve drie: een doorlopende liefdadigheid, kennis waar men voordeel van heeft en een rechtschapen kind dat een smeekbede voor hem verricht.’ Sahieh Moeslim: 1631

En hij zei: ‘Degene die iemand op een goede daad wijst, krijgt dezelfde beloning als degene die deze daad verricht.’ Sahieh Moeslim (1893).

Foto’s: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1598201300391751.1073741829.1598201073725107&type=1