Nasreddine is ons 4-jarig pleegkindje uit Meknes. Hij kan niet praten en niet lopen en hij heeft constant pijn. Hij woont met zijn arme ouders die hun best proberen te doen om goed voor hem te zorgen, maar zowel de financiële als de psychologische lasten zijn voor hen niet te dragen.

Naast het feit dat wij ons pleegkindje Nasreddine maandelijks onderhouden met medicijnen, voedsel, luiers en andere benodigdheden en naast de koelkast en het bed dat wij voor hen hebben gekocht, hebben wij voor zijn vader nu een motor met aanhangwagen aangeschaft. Met deze motor kan de vader dagelijks de kost verdienen om zijn gezin te onderhouden en is hij niet meer afhankelijk van anderen.

Bovendien kan hij zijn zoontje Nasreddine nu vervoeren naar de therapeut, waar hij eerder niet toe in staat was. De therapeut is erg ver weg en het was voor de ouders erg moeilijk en lastig om Nasreddine daarheen te brengen. Nu dit probleem is opgelost, zal Nasreddine de therapiesessies kunnen blijven volgen en met de Wil van Allah zal zijn lichamelijke conditie beetje bij beetje verbeteren.

Help jij mee om een glimlach te toveren op de gezichten van de ouders van Nasreddine en om hun verdrietige harten te verblijden. Help jij mee om de situatie van Nasreddine te verbeteren? Wens jij de Barmhartigheid van Allah? Wees dan barmhartig voor zijn schepsels!

Team stichting IIM.