De tijd is aangebroken. Celebrity Hajj is al in Mekka en aanstaande zaterdag zullen zij de drie deelnemers van het Hadj & ‘Oemrah dragers project opvangen. ✈ Wij wensen Said en zijn dochter Amina een gezegende ‘Oemrah. Ook wensen wij Ibtissame en haar partner Mounir een gezegende ‘Oemrah toe. Moge Allah over onze deelnemers waken en moge Hij hen zegenen. 💖

Wij hopen dat deze reis Said en Amina de kracht zal geven om geduld te hebben met hun verlies. We hopen dat deze reis hun band met elkaar en met Allah zal versterken. We hopen dat hun liefde voor de Oemmah blijft vermeerderen. Wij hopen dat ze zich bij hun terugkeer verlicht voelen van alle lasten. Op naar een nieuw begin.

Wij hopen dat deze reis een mooi begin zal zijn voor Ibtissame en Mounir. Deze broeder en zuster zijn pas getrouwd en hebben ervoor gekozen om samen op ‘Oemrah te gaan. Daar waar de één op huwelijksreis gaat naar de Maldiven, wil de ander liever naar Mekka. Moge Allah hun huwelijk zegenen, hun band met elkaar versterken en hun liefde voor Allah en voor elkaar vergroten. Ook voor jullie.. op naar een nieuw begin, samen, een avontuur vol liefde en geloof. ❤

Wij hopen dat onze deelnemers goed voor elkaar zullen zorgen. Wij hebben er alle vertrouwen in dat Celebrity Hajj goed zal zorgen voor onze eerste drie deelnemers.

Bij deze is het Hadj & ‘Oemrah dragers project officieel van start gegaan.

Moge Allah dit project laten slagen, zodat we vele broeders en zusters op ‘Oemrah en Hadj kunnen sturen. Moge Allah onze Hadj & ‘Oemrah dragers rijkelijk belonen in het wereldse leven en in het hiernamaals en al hun mooie wensen in vervulling brengen!

Beste Hadj & ‘Oemrah drager, ook JIJ maakt kans op deze unieke reis. De reis van jouw dromen!

De reis naar eeuwige gelukzaligheid..