Door de gunst van Allah en daarna jullie donaties hebben wij vandaag de meest geliefde daad bij Allah verricht, namelijk het verblijden van twee mooie harten. 💕

Wij hebben vandaag de ‘Oemrah cheque overhandigd aan de eerste winnaar van het Hadj & ‘Oemrah project: broeder Said. 🕋🕋🕋

Een jonge vader van 3 kinderen, van wie de oudste dochter 26 jaar is. Een vader die een jaar lang intensief en met alle liefde voor zijn vrouw heeft gezorgd ten tijde van haar ziekte. Sinds haar overlijden voelt hij een leegte van binnen. Wij konden het verdriet letterlijk van zijn gezicht lezen. Wij weten allemaal hoe zwaar het is om een dierbare te verliezen.

Moge Allah haar zonden vergeven, haar overspoelen met Zijn Barmhartigheid, haar toelaten tot het hoogste Paradijs en haar verenigen met haar man, haar kinderen en al haar dierbaren. En ons allemaal!

Onze geliefde profeet Mohammed ﷺ heeft ons geleerd dat wanneer Allah het leven van iemands geliefde neemt en hij geduldig is, het paradijs voor hem zal zijn.

De vader van Amina straalde van geluk toen wij de ‘Oemrah cheque overhandigden.
Zijn jongste dochter van 20 jaar – die zich enorm heeft ingezet voor deze actie en voor meer dan 40 Hadj & ‘Oemrah dragers heeft gezorgd- wilde heel graag met hem meegaan, maar als studente heeft zij daar de middelen niet voor.

Nadat wij hun huis hadden verlaten, hebben wij de moskee in Enschede bezocht om het gebed te verrichten. Toen we eenmaal in de auto zaten, keken we elkaar aan en soebhaan Allah dachten wij hetzelfde…

We reden terug naar het huis van Amina en we gaven aan dat we iets waren vergeten. Ze keken ons verbaasd aan..

Op dat moment verblijdden we haar met het nieuws dat zij samen met haar vader op ‘Oemrah mag gaan. Hier werd zij zo emotioneel van dat we allemaal een traantje moesten wegpinken. Het was een heel bijzonder en prachtig moment.

Mede dankzij jullie hebben wij deze lieve mensen dolgelukkig kunnen maken! Moge Allah de harten van ieder van jullie vullen met gelukzaligheid!

🎉🎉 Stichting Islam Is Mooi stuurt Said en zijn dochter Amina op ‘Oemrah! 🎉🎉

Deze ‘oemrah reis zal verzorgd worden door Celebrity Hajj , die bekend staan om hun uitmuntende service. Moge Allah hun werken zegenen!

Wil jij ook een glimlach toveren op de gezichten van onze broeders en zusters?